Украински дрон удари за втори път днес минно-преработвателен завод в

...
Украински дрон удари за втори път днес минно-преработвателен завод в
Коментари Харесай

Украинското военно разузнаване атакува минно-обогатителния комбинат до руския град Курск

Украински дрон удари за повторно през днешния ден минно-преработвателен цех в региона на Курск в Русия. Според " Украинская истина ", базирайки се на източник от ГУРМО, офанзивата против Михайловския минно-преработвателен комбинат в Курска област е специфична интервенция наукраинското военно разузнаване.
 
" Предприемат се ограничения за обезвреждане на оборудванията, участващи в снабдяването на окупационния корпус на страната агресор ", сподели източникът.
 
Трябва да се означи, че минно-преработвателното дружество " Варичев " е едно от най-големите предприятия в Русия и Оперативно-наблюдателно дело за рандеман и преправка на желязна руда.
 
Както УНИАН заяви по-рано, сутринта на 6 март дронове нападнаха няколко обекта в Русия. След масираната офанзива Telegram канали оповестиха, че дронове неведнъж са атакували минно-преработвателния цех " Михайловски " в региона на Курск.
 
Информацията бе доказана от губернатора Роман Старовойт. По думите му жертви няма. Заводът е бил атакуван за първи път сутринта. В резултат на това горивната база на комбината е избухнала в пламъци.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР