Украински депутат е бил открит мъртъв в автомобил, съобщиха от

...
Украински депутат е бил открит мъртъв в автомобил, съобщиха от
Коментари Харесай

Откриха мъртъв млад депутат от украинската Рада

Украински народен представител е бил открит мъртъв в автомобил , оповестиха от Националната полиция на страната. 34-годишният Антон Поляков, който е и зам.-председател на Върховната Рада е открит в автомобил в региона на Днепър в Киев.

„ Служителите на реда откриха, че мъжът се е почувствал зле по пътя към таксито. Пристигналите лекарите се пробваха да го съживят, само че единствено установяваха гибелта “, се споделя в известието.

Галина Янченко, народен представител от партията „ Слуга на народа “, сподели, че нейният сътрудник е открит в кола, която е спряна за нарушение на разпоредбите за придвижване . „ Според информацията от патрулните, той е имал гадене, а по-късно са почнали гърчове “, написа тя във Фейсбук.

Други сътрудници на умрелия показаха подозрения, че е допустимо той да е бил токсичен . Един от тях - Евгений Шевченко - разяснява в обществените мрежи, че не има вяра в естествената гибел на Поляков. Според него той бил безусловно здрав, спортувал е, само че непрекъснато е влизал в спор с разнообразни политици.

Друг народен представител, член на парламентарната група " Партия За бъдещето ", Сергей Рудик, заяви, че е разговарял с Поляков предходния ден и той въобще не изглеждал болен.

Тялото на умрелия мъж е изпратено за съдебномедицинска експертиза.

Заведено е наказателно дело за съзнателно ликвидиране с надпис „ естествена гибел “ .
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР