Украинската противовъздушна отбрана е била задействана отново тази нощ заради

...
Украинската противовъздушна отбрана е била задействана отново тази нощ заради
Коментари Харесай

Зеленски: Надяваме се, през есента да има среща на върха за мир

Украинската противовъздушна защита е била задействана още веднъж тази нощ поради съветска офанзива с дронове против Киев и покрайнините му. Съобщава се за няколко детонации, само че без жертви и потърпевши. Въздушната паника е траяла три часа и беше анулирана след 4 часа тази заран.

Междувременно, украинският президент Володимир Зеленски изрази вяра тази есен да може да се организира среща на върха за мир.


Той дефинира плануваната за тази седмица интернационална среща в Саудитска Арабия като основополагащ камък към тази цел.

 

" Това е към този момент втората среща, като в нея ще вземат участие близо 40 страни. Първата среща беше в Копенхаген, Дания. Третата стъпка ще бъде организирането на срещата на върха за световния мир. Работим тъй че тя да се организира тази есен. На срещата на върха може да участва болшинството от света. Представители на Севера и Юга, Изтока и Запада. Есента е напълно скоро, само че към момента има време да се подготвим за срещата на върха и да включим множеството страни от света ", уточни Зеленски.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР