Украинската армия трябва да се адаптира и да намери иновативни

...
Украинската армия трябва да се адаптира и да намери иновативни
Коментари Харесай

Сирски ще бори Русия с иновации в украинската армия

Украинската войска би трябвало да се приспособява и да откри новаторски способи за воюване, с цел да реализира победа над съветските нашественици . Това съобщи новият главнокомандващ въоръжените сили генерал-полковник Александър Сирски, представен от " Ройтерс ".

Това бе първото му изказване,

Бившят пълководец на сухопътните войски през вчерашния ден беше нараснал като главнокомандващ 800 000-те въоръжени сили на Украйна. Това бе от началото на войната, като то се случи в сложен миг.

" Само измененията и непрекъснатото рационализиране на средствата и методите за водене на война ще създадат допустимо постигането на триумф по този път ", написа Сирски в " Телеграм ", като уточни дроновете и електронната война като образци за нови технологии , които биха помогнали на Украйна да реализира победа.

Предпазливият, прагматичен звук се различаваше значително от внезапната реторика, употребена от украинските политици по време на войната.
 Москва упрекна в изменничество родения в Русия нов началник на украинската войска
Москва упрекна в изменничество родения в Русия нов началник на украинската войска

Според Кремъл назначението на Сирски няма да промени хода на войната

Министърът на защитата Рустем Умеров съобщи, че е показал Сирски на Генералния щаб и даде обещание " всяка допустима поддръжка за дейностите и решенията на командването на въоръжените сили на Украйна ".

" Отбраната е в положителни ръце ", увери той.

Смяната на командирите идва в сложен интервал за Украйна, която не съумя да си върне доста територии от края на 2022 година и сега е изправена пред евентуално спиране на доставките на военна помощ от Съединените щати - нейният максимален покровител.

Понастоящем съветските сили са в атака по фронтовите линии и последователно, който Москва се пробва да превземе от няколко месеца.
 Сирски отказал предложение да размени Залужни отпред на украинската войска
Сирски отказал предложение да размени Залужни отпред на украинската войска

Смяната на Залужни би била огромно разтърсване за въоръжените сили

Като шеф на сухопътните войски Сирски управлява сполучливата отбрана на столицата на Украйна при започване на съветската инвазия и светкавичната контраатака на североизток - два от най-големите триумфи през първата година от войната.

Някои украински бойци обаче го разкритикуваха за последвалото му водачество по време на където хиляди бойци починаха и от двете воюващи страни, а през май 2023 година силите на Киев се изтеглиха дефинитивно.

Вчера Зеленски съобщи, че Сирски ще показа своя нов екип за " пренастройване " на армията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР