Украинската армия обяви днес, че е провела поредица успешни операции

...
Украинската армия обяви днес, че е провела поредица успешни операции
Коментари Харесай

Украйна: Проведохме поредица от успешни операции на източния бряг на Днепър

Украинската войска разгласи през днешния ден, че е провела " поредност сполучливи интервенции " на източния бряг на река Днепър в окупираната Херсонска област и е основала няколко предмостия там, съобщи Ройтерс.

В обява на украинската морска пехота се споделя, че силите ѝ не престават да провеждaт интервенции на източния бряг на реката в Херсонска област.

Украинската противовъздушна защита смъкна нощес девет от общо 10 съветски дрона над южните Николаевска и Одеска област, в региона на Житомир в Централна Украйна, както и над западната Хмелницка област, оповестиха военновъздушните сили на Киев.

От юли Русия ожесточи ударите си по украинските пристанища, в това число Одеса, и по зърнената инфраструктура, откакто излезе от Черноморската зърнена самодейност - военновременно съглашение, което позволяваше на Украйна да изназя безвредно зърното си към африкански страни, застрашени от апетит, отбелязва Ройтерс.

От Военновъздушни сили показаха, че съветските сили са изстреляли през миналата нощ и няколко ракети С-300 в източната Донецка област, покрай фронтовата линия.

Изнесените данни към този момент не може да бъдат доказани посредством самостоятелен източник.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР