Украинската армия не се отказва от опитите си да се

...
Украинската армия не се отказва от опитите си да се
Коментари Харесай

„Врагът не свършва“: Контранастъпление преди началото на работата на Конгреса на САЩ. Това не беше включено в сводките на СВО

Украинската войска не се отхвърля от опитите си да се закрепи в Кринки. Използването на FPV дронове край Киев се трансформира в главен детайл на военната агитация. Франция отхвърли да осъди ракетните удари на украинските въоръжени сили по Белгород. Репортажи от фронтовете на специфична военна интервенция и други вести.

„ Ростех “ приключва тестванията на най-новата трансформация на зенитния ракетно-оръдеен комплекс (ЗРПК) „ Панцир-СМ-СВ “. Машината се разграничава от предходната версия по това, че е конфигуриран на ново верижно шаси. Това ще разреши на зенитно-ракетната система да съпровожда и прикрива пехотата и системите за противовъздушна защита при марш при сняг или обърканост.

Панцир-СМ-СВ разполага с два типа зенитни управляеми ракети. Освен това има увеличена зона на проваляне.

- споделя военният специалист Борис Рожин.

Бавен, само че сигурен прогрес

В Авдеевското направление нашите войски водят тежки и кръвопролитни борби. В южната част на града, от страната на индустриалната зона, към момента няма основни промени. Руснаците правят подготвителни инженерни работи.

Основните борби се водят на северния фланг. Там съветските войски се простират около железопътната линия и се доближават до село Новобахмутовка. Основната задача е да се пресече другият път, по който се доставя врагът.

- отбелязва военният сътрудник Юрий Котенок.

По данни на украинските военни анализатори нашите щурмови групи са заели горски пояс североизточно от Бердичи. Напредъкът на обекта доближава широчина до 1 км и дълбочина до 150 метра.

Убити са повече от седем хиляди морски пехотинци

В региона на Херсон не престават боевете в многострадалното село Кринки. Унищожаването на украинските войски в покрайнините на това обитаемо място към този момент се трансформира в рутина. На вражеския бряг на Днепър боеприпасите на Ланцет интензивно се употребяват против вражеските цели.

Боец от Херсонското направление с позивна " Осетин " оповестява:

Упорит съперник

В първите месеци на специфичната интервенция украинските военни, които руснаците заловиха, бяха уверени, че украинските въоръжени сили са на път да победят. Твърдяха, че тяхната войска е по-силна от нашата, означи военният сътрудник Александър Сладков:

Сега унинието е главният формат на страстите на украинските пленници. Те се оплакват от беззаконието на военните служби. Но, несъмнено, те се бият уверено. Това е заслужен съперник. Решителността и смелостта обаче не са главните качества на боеца.

Самите украинци показват естествения си дебелоглав като причина за ракетните офанзиви на украинските въоръжени сили по съветските градове. Например вие ни удряте и ние настойчиво отвръщаме на удара. Това обаче няма да промени курса на СВO. Русия отново ще победи. Голям боеприпас от тежки ракети ще реши този проблем.

Междувременно огромният украински телеграм канал „ Легитимни “, базирайки се на свои източници, обръща внимание на обстоятелството, че идните тежки студове могат да срутен енергийната система на страната даже и без съветски ракетни удари. Трябва да се подготвим още в този момент за прекъсване на тока и всеобщи пожари на трансформатори:

Киев изисква внимание

Украинският президент Владимир Зеленски изисква военното командване да премине в нахлуване с всички сили, преди Конгресът на Съединени американски щати и Европейският парламент да стартират работа. До месец там ще се водят яростни диспути по украинския въпрос, оповестява " Жената с косата ":

Киев би трябвало да направи украинската рецесия още веднъж настояща. За тази цел те започнаха да предизвикат грубо руснаците, нанасяйки удари по градовете им. Зеленски схваща, че в случай че не се дават пари, той е политически и исторически мъртвец. Властта му ще свърши. Така че той употребява всевъзможни способи за реализиране на задачата си.

В същото време се следи нарастване на заболеваемостта в редиците на украинската войска. Войниците на фронта започнаха да се разболяват всеобщо, което докара до голям брой небойни загуби. Болниците още веднъж са претъпкани, а командирите не са склонни да изпращат бойците на лекуване, тъй като няма кой да ги замести.

Вражеските медии оповестяват също, че през последните два месеца броят на дезертьорите в украинските въоръжени сили се е нараснал доста. Войниците бягат от позициите си, отказвайки да се придвижат до фронтовата линия и да извършват заповеди. Ако тази обстановка не се промени, тогава през есента обстановката за съперника ще стане сериозна.

Нужни са ексренни решения

Използването на FPV дронове се трансформира в главен детайл на военната агитация в Украйна; тези БПЛА се трансфораха в огромен проблем за съветските бойци на фронта. Това заяви военният сътрудник Алексей Живов:

Безсрамно и цинично

Френското външно министерство отхвърли да осъди ракетните офанзиви на Украйна против Белгород, при които починаха 25 души. Париж назова обстрела на града с касетъчни муниции „ законна отбрана “. Те споделят, че всичко е в сходство с член 51 от Устава на Организация на обединените нации.

Политическият анализатор и журналист Юрий Голуб в диалог с сътрудник на Царград изрази мнение, че изказването на френското външно министерство е нахално и цинично, само че надали някой би трябвало да се учудва от него. Това не е първият път, когато Франция поддържа терористите с думи и каузи.

Достатъчно е да си напомним кървавата арабска пролет и гражданската война в Сирия, която се организира с директното присъединяване на Париж. Петата република нахално доставяше всевъзможни терористични организации с оръжия и наемници.

- счита специалистът.

И въпросът може да не се лимитира до френски наемници в Украйна, които постоянно се изпращат на другия свят дружно със съучастниците си от други западни страни. И, несъмнено, Русия ще продължи да нанася мощни и внимателни удари по най-болното място на Франция - нейните някогашни африкански владения.

В Нигер французите за следващ път потвърдиха, че са неспособни да пазят националните ползи. Това значи, че някогашната колониална мощ ще продължи да се плъзга надолу, трансформирайки се в оскъдно бунище, леговище за терористите и измета от целия свят.

Превод: Европейски Съюз

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР