Украинката Оленка К. паднала от яхта в морето край Созопол

...
Украинката Оленка К. паднала от яхта в морето край Созопол
Коментари Харесай

Украинката Оленка паднала от яхта и се удавила в морето край Созопол

Украинката Оленка К. паднала от яхта в морето край Созопол и се удавила. Жената била на 41 години, омъжена, само че споделила на брачна половинка си, че отива на работа. Вместо това се качила на борда на атрактивния кораб на прочут предприемач, и се присъединила в празненство, написа " Труд ".

" Пристанището нощес бе цялостно с полиция. И ние не разбрахме какво се е случило, било е очевидно във вътрешността в морето ", споделиха созополчани в петък.

Инцидентът станал малко преди среднощ в четвъртък. Оленка била със статут на непрекъснато пребиваваща у нас. След като съобщили на брачна половинка й, той бил безусловно като посърнал.

Инцидентът станал, тъй като украинката била пияна - изпила най-малко бутилка вино, а и очевидно не е можела да плува, заяви уеб сайтът " Флагман ".

Има умрял човек, по случая се води досъдебно произвеждане, сподели пред " Труд News " Николай Ангелов, началник на РУП Созопол.

Съпругът украинец не бил на себе се от тъга и само изискал от служителите на реда да вземе фамилните бижута на стойност хиляди левове от тялото на брачната половинка си.

Говори се, че яхтата е благосъстоятелност на предприемач, който се занимава със строителство, само че не е локален. На борда на яхтата имало и други украинки, които се забавлявали, до момента в който Оленка излязла на въздух, залитнала и паднала зад борда.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР