Украинката Гергана и брокерът Светозар са предната отпаднала двойка от

...
Украинката Гергана и брокерът Светозар са предната отпаднала двойка от
Коментари Харесай

Гери след „Един за друг“: Каня на гости в Украйна всички, които не вярват във войната!

Украинката Гергана и брокерът Светозар са предната отпаднала двойка от “Един за различен ”, която гостува в подкаста на предаването “Един без различен ”. Те споделиха, че ги е гняв, че са отпаднали толкоз рано.

Светльо, който е сполучлив брокер, показа, че към момента не си е присъединил телефона след излизането от Вилата на любовта. Причината е, че се ядосва, че са отпаднали и не желае да чува никого. Светльо описа, че един от най-трудните му моменти във Вилата на любовта е бил, и е трябвало да се обличат като дами. Тогава той е превъзмогнал себе си и в следствие това се трансформира в един от най-забавените му моменти в “Един за различен ”.

Гери и Светльо споделиха, че са се срещнали с помощта на Гери, която търси апартамент в София за себе си и за другарка. Тя не се влюбва в него от пръв взор. След като се разделя със своя другар, Гери отиват на дискотека с приятелки и там се среща още веднъж със Светльо.
В “Един без различен ” двойка показа за най-трудния миг във връзка си, в която се разделят, когато детето им е на 9 месеца. Майката и бащата на Светльо се разделят, когато е на една и той не са желае неговите деца да живеят в такава среда.

Двойката показа в подкаста за проблемите, които Гери е имала със майката на Светльо. Украинката прикани всички младежи в България да се изнасят от къщите си откакто навършат 18 години и показа, че в Украйна това е процедура и никой не живее със фамилията си след навършено пълноправие.
 Гергана и Светозар Един за различен
Гери е дала обещание на Светльо трето дете, в случай че влязат в “Един за различен ”. Тя обаче тази година има празник, по тази причина мъжът ѝ ще остави работата по бебето за следващата година.

Гери, която е на половина украинка, споделя, че във Вилата на любовта ѝ е било доста мъчно, тъй като има родственици в Украйна и там, където живеят те, всеки ден падат бомби и ракети. Повечето ѝ родственици са мъже, които не могат да напущат страната и тя ги посещава по време на войната. Тя предложения всички, които не имат вяра, че войната е същинска, да посетят Украйна. Гери показа, че при започване на войната доста се е жегвала от мненията, само че към този момент не е по този начин.

Светьо описа, че три пъти е стигал до банкрут в брокерския си бизнес. Гери описа за личния си бизнес за специфични букети, в който мъжът ѝ я поддържа. Той обаче е безапелационен, че не би ѝ дал нищо наготово.

Какви са връзките на Гери с тъщата ѝ? Разбират ли се в този момент? И по какъв начин съумяват Светльо и Гери да излизат на вечеря всяка седмица и да дават нов живот на връзката си?

Гледайте епизодите на “Един без различен ” в, и
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР