Укоримо е да говориш срещу ковид ваксините, но да си

...
Укоримо е да говориш срещу ковид ваксините, но да си
Коментари Харесай

Костадинов се съгласи: Укоримо е да говориш срещу ковид ваксините, но да си поставиш

Укоримо е да приказваш против коронавирус имунизациите, само че да си поставиш. Това съобщи водачът на " Възраждане ", откакто стана ясно, че депутати от неговата партия считат, че имунизациите са " пробна течност ", а в това време са имунизирани.

" Тази заран разбрах за позитивния тест за COVID-19 на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. Направих си тест и той е негативен ", изясни Костадинов, който дружно с Минчев участва на съвещанието на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) при президента в понеделник.
Фейсбук засипа с насмешки " Ваксраждане " (СНИМКИ)
Още от началото на предизборната акция " Възраждане " се разгласи твърдо срещу имунизациите против COVID-19 и ограниченията против вируса. Репортаж...
Прочети повече
Той добави, че малко по-късно ще си направи и PCR тест в лаборатория.

Попитан ще остане ли под карантина водачът на " Възраждане " отговори, че в случай че РЗИ му наложи такава ще я съблюдава. „ Такива са разпоредбите и такива са законите, които са глупави. Но не разбирам на каква основа ще ми наложат карантина, при изискване, че тестванията демонстрират, че съм здрав ”, добави той пред Нова телевизия.

" Не разбирам за какво би трябвало да бъдат карантинирани останалите участници в съвещанието. Не виждам съображение за карантиниране. Доколкото знам всички са имунизирани. Самият президент преди няколко дни си постави трета доза. Минчев от самото начало беше с маска и седеше в другия завършек на масата ”, изясни той.

Попитан по какъв начин ще разяснява информацията, че няколко от депутатите от парламентарната му група са с сложени ваксини против COVID-19, Костадинов отговори: “Ние от „ Възраждане ” неведнъж сме заявявали, че имунизацията би трябвало да е непринуден развой и тя не би трябвало да води нито до права, нито до отговорности. Както аз не желая на мен някой да ми споделя дали да се имунизирам, по този начин и аз не споделям на хората към мене да не се имунизират. Моето персонално мнение е, че в никакъв случай не бих се ваксинирал, не виждам и причина да го върша. Но в случай че някой различен към мен реши да го направи – не виждам причина да го спра ”. 
Костадинов се закани на bTV поради репортаж кои депутати във " Възраждане " са имунизирани против КОВИД и за какво
Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов най-вероятно ще заведе дело против bTV. Причината - материал с изявленията на малкия екран, от...
Прочети повече
Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР