Указът, с който президентът Румен Радев свиква 48-то народно събрание

...
Указът, с който президентът Румен Радев свиква 48-то народно събрание
Коментари Харесай

Указът за свикване на 48-ото НС е публикуван в Държавен вестник

Указът, с който президентът Румен Радев привиква 48-то национално заседание беше оповестен в Държавен вестник, съобщи Българска национална телевизия. Депутатите би трябвало да се съберат идната седмица, в сряда от 09:00 часа.

Днес политическите обединения решаватдали президентът на Украйна Володимир Зеленски да бъде поканен да направи виодеобръщение на първото съвещание на новия български парламент. Предложението е на ГЕРБ.

След 40-минутна среща на представителите на парламентарно показаните обединения през вчерашния ден бе взето решение посланикът на Русия Елеонора Митрофанова и краткотрайно ръководещият посолството на Беларус у нас Никита Лешуков да не получат предложения за първото съвещание на 48-ото Народно заседание. Срещата бе инициирана от " Демократична България ", като зад позицията, че съветският дипломат няма място в тържественото разкриване на пленарното съвещание, застанаха още от ГЕРБ-СДС, " Продължаваме Промяната " и Движение за права и свободи. От " Възраждане " и Българска социалистическа партия считат, че би трябвало да бъде спазен протоколът и да бъдат поканени всички дипломати от корпуса.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР