Ужасяващо престъпление е станало в Бургас.Млада жена (на 22 г.)

...
Ужасяващо престъпление е станало в Бургас.Млада жена (на 22 г.)
Коментари Харесай

В 5 часа сутринта 27-годишна жена е прободена в главата в Бургас

Ужасяващо закононарушение е станало в Бургас.

Млада жена (на 22 г.) е с заплаха за живота, откакто е била прободена с нож в региона на главата. Инцидентът е станал към 5:15 часа тази заран в частна квартира на ул. " Хаджи Димитър " в Бургас, населявана от потърпевшата и 27-годишната ѝ сестра. Това оповестиха от Областната дирекция на МВР-Бургас, представени от Българска телеграфна агенция.

За нападението над 22-гошната жена е арестуван 21-годишен престъпно проявен мъж.

Пострадалата е откарана в УМБАЛ-Бургас, където лекари направили незабавна оперативна интервенция за избавяне на живота ѝ.

Към момента е известно, че на адреса, населяван от двете сестри, имало младежко събиране.

След приключването му, в жилището останал да спи 21-годишният мъж, както и наемателките на квартирата. По неустановени досега аргументи мъжът, след приложимост на доста количество алкохол,

намушкал с нож в региона на главата 22-годишната бургазлийка, чиято сестра в опита си да я отбрани също получила прорезни рани по лявата ръка. 

Извършителят на действието е арестуван за период до 24 часа.

От УМБАЛ-Бургас осведомиха, че потърпевшата е настанена в Отделението по реанимация и ще претърпи поредност от животоспасяващи интервенции.

Започнала е акция по кръводаряване.

Всеки здрав човек от 18 до 65-годишна възраст, който желае да помогне, може да отиде в Отделението по трансфузионна хематология на УМБАЛ- Бургас и да подари кръв, като кръвната група не е от голяма важност, показаха от пресцентъра на болничното заведение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР