„Ужасяващо нещо. Аз съм просто потресен“, така силовият министър Валентин

...
„Ужасяващо нещо. Аз съм просто потресен“, така силовият министър Валентин
Коментари Харесай

Министър Радев с остър тон: Да си сложим по една марля на окото и да работим така, за да видим какво й е на ранената полицайка

„ Ужасяващо нещо. Аз съм просто покъртен “, по този начин силовият министър Валентин Радев разяснява неприятния случай на дербито Левски-ЦСКА, при което пострада млада полицайка.


Той призна, че в този момент от постройката на Народното събрание непосредствено ще отиде в ИСУЛ, с цел да види по какъв начин е потърпевшата.
„ Искам да накарам всички виновни да си сложат по една марля на окото и да видят по какъв начин се работи по този начин. Момичето е младо. От шест месеца е в системата, мъжът й е там, а вижте какво се случи “, закани се силовият министър.

„ Ще вземе фрапантни ограничения “, безапелационен бе той.

„ Днес е служител на реда, на следващия ден може да е някои от БФС. Затова се надявам да работим дружно. Аз персонално не вървя по мачове, само че дано тези, които вървят да са в сигурност “, сподели още Радев.

„ Кой е тоя, който си е разрешил да направи това. Той несъмнено в този момент го е боязън да си признае. Но дано постъпи мъжки. Още не го знаем кой е, само че работим по тематиката “, посочи силовият министър.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР