Ужасяващи сцени от последните мигове живот на човек, страдащ от

...
Ужасяващи сцени от последните мигове живот на човек, страдащ от
Коментари Харесай

В подкрепа на евтаназията! Най-ужасяващата реклама на всички времена, забранена е дори от YouTube

Ужасяващи подиуми от последните мигове живот на човек, измъчен от рак на мозъка във крайна фаза, ще бъдат употребявани от поддръжници на „ право на гибел “ в границите на напъните им за узаконяване на доброволната евтаназия в Австралия. Смразяващото кръвта шестминутно видео „ Спрете ужаса “, което демонстрира осъществявания с болежка живот на 56-годишния мъж Грег Симс, който се гърчи от яд в болница, ще бъде публикувано в обществените медии в навечерието на дебата в държавното управление на австралийския щат Виктория по въпроса. Потресаващият къс филм, продуциран от групата Go Gentle Australia, към този момент бе избран като несъответствуващ за шерване от платформата YouTube.

На старта си клипът предизвестява, че феновете би трябвало да имат навършени 18 години. „ Сцените във кино лентата са основани върху същински събития. Той съдържа графично показване, което може да обидно за някои и много притеснителни за други. Заради тези аргументи, натиснете бутона „ стоп “, долу в дясно на екрана “, се споделя още в него.

Активистката на акцията „ право на живот “ Маргарет Тиг на собствен ред съобщи, че описването на живота на Симс „ без лекарски коментар “ е „ незаслужено “. „ В последна сметка не би трябвало да се трансформира закона, с цел да се даде на дребен % хора правото да сложат завършек на живота си, тъй като ще се трансформират фрапантно и законите за убийствата “, сподели още тя.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР