Ужасяващи кадри показват последствията от блъскането на кораб в мост,

...
Ужасяващи кадри показват последствията от блъскането на кораб в мост,
Коментари Харесай

Ужасяващ момент мостът се разцепва наполовина, потапяйки автобус и коли в реката, оставяйки 5 мъртви

Ужасяващи фрагменти демонстрират следствията от блъскането на транспортен съд в мост, счупването му на половина и потапянето на ужасени водачи във водата изпод.

Инцидентът, който се случи в Гуангдонг, провинция в Южен Китай, на 22 февруари, умъртви петима души. Съобщава се, че корабът е прекосявал делтата на Перлената река в 5:30 сутринта локално време, когато се е блъснал в една от носещите колони на моста.

Това е предизвикало отделяне и рухване на голяма част от моста, повличайки пет транспортни средства, два от които паднаха във водата и три върху празния транспортен съд. А трагични видеозаписи демонстрират плавателния съд, взел участие в случая, да се носи във водата под опустошения мост.

Има опасения, че броят на починалите може да нарасне, защото трима души към момента са в неопределеност. Четири автомобила и един електрически мотоциклет паднаха от моста. Две транспортни средства, измежду които рейс, се потопиха във водата, а други три транспортни средства се озоваха на шлепа, съгласно локалния морски цен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР