„Ужасяваща, брутална, отвратителна смърт.“ Така испански медии описват случилото се

...
„Ужасяваща, брутална, отвратителна смърт.“ Така испански медии описват случилото се
Коментари Харесай

Зловещи разкрития за българката, заклала майка си във Валенсия

„ Ужасяваща, брутална, отвратителна гибел. “ Така испански медии разказват случилото се с 46-годишната българка Ана, която бе открита мъртва в дома си във валенсианския град Алкудия де Креспинс.

Разтърсващото в историята на дамата се оказа това, че тя е убита не от кого да е, а от личната си щерка.

19-годишната Тереза и нейният другар, който също живеел в жилището на нашенката, били арестувани седмица откакто направили закононарушението.
Разследващи стигнали до тях с помощта на самата Тереза, която се похвалила пред своя позната за това, което е направила.

Казаното от нея стигнало до трети човек, който не се сдържал и незабавно звъннал в полицията. Оттам се озовали незабавно на ул. „ Мигел Ернандес “, където живеела сънародничката ни. Гледката, на която се натъкнали, била непоносима.

Ана била във ваната, а по тялото й ясно се виждало, че има голям брой прободни рани. Най-много били по гърдите и врата. Резултатите от направената аутопсия посочили, че дамата е била убита седмица по-рано, а щерка й е живяла напълно умерено с натрупа през цялото това време.

В последна сметка момчето и момичето са арестувани, въпреки че в началото отричали за убийството. Според управляващите след дълги разпити един от двамата направил цялостни признания. Разказал по какъв начин тъкмо са го възнамерявали и каква е била повода за бруталното посягане.

Още по-ужасяващото в тази история било, че съседите усещали неприятна миризма, която се носела из целия вход, само че никой даже за миг не позволил каква може да е повода.

Те забелязали и че Ана не се е появявала от много време, само че щерка й им обяснила, че майка й е отпътувала на пътешестване и ще се върне скоро.

От по-късните разпити на хората, живеещи във входа, станало ясно, че те постоянно чували разногласията сред дамата и момичето.

Пред испански медии съседите даже споделили, че майката била жертва на домашно принуждение от доста години. Първо попадала под юмруците на брачна половинка си, с който по-късно се разделили, а по-късно и от страна на децата си. Хората от същия блок ясно си спомнят, че са чували писъци и даже мощни удари.

Най-често разплакана от вратата излизала майката, а дъщерята продължавала да вика с всичка мощ от жилището. Съседите не си изясняват и обстоятелството, че словесна експанзия към Ана си разрешавало и гаджето на Тереза. Те обаче не могат да кажат сигурно дали момчето също е удряло дамата. Въпреки всичко това нашенката не гонела децата от вкъщи си.

Хората към нея виждали, че е нещастна, само че тя като че ли нямала силите и мотивацията да се раздели с най-близките си, които се отнасяли по възмутителен метод с нея.

Познати на жертвата я разказват като тиха и скромна. Казват, че не е влизала в спорове с никого и била подготвена да помогне на всеки. Живеела в Испания от близо 20 години и нямала желание да се прибира в България, макар че животът тук щял да й излиза много по-евтино. В град Алкудия де Креспинс тя работела като шивачка. Изкарвала прехраната си, като се грижела за възрастни хора.

Припечелвала в допълнение и като чистела входове на здания. С парите, които вземала, с изключение на да заплаща сметки, тя трябвало да изхранва Тереза и гаджето й. Момичето към момента не работело на никое място поради възрастта си и разчитало на джобните от майка си. Жената от своя страна се скапвала от работа, с цел да може да гледа щерка си. Това не било само дете на Ана. От брака със брачна половинка си тя имала и наследник. След развода обаче двамата си поделили децата, както и грижите за тях.

В момента Тереза и приятелят й са в разнообразни арести. Те към момента чакат да чуят каква присъда ще им бъде наложена. Събират се данни и за това какво е присъединяване на момчето. Момичето обаче сигурно ще лежи в затвор, защото има задоволително доказателства, които сочат, че тя е главният причинител на бруталното закононарушение.

Познати на фамилията към момента не могат да си обяснят жестокостта, с която Тереза е направила убийството на майка си. Някои даже позволяват, че е допустимо тя да е била под въздействието на наркотични субстанции.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР