Ужасяващ момент на страх са преживели принц Чарлз и съпругата

...
Ужасяващ момент на страх са преживели принц Чарлз и съпругата
Коментари Харесай

Паника в двореца! Спасили кралската внучка с хеликоптер

Ужасяващ миг на боязън са претърпели принц Чарлз и брачната половинка му Камила. Малката им внучка Елиза претърпяла противен случай и трябвало да бъде докарана по неотложност с хеликоптер в болница. За това споделя самата Камила по време на визитата си във въздушната избавителна работа в Уелс.

Тя не разкрила детайлности към случая, само че признала, че е ставало въпрос безусловно за живота на внучката й Елиза. " Искам от цялото си сърце да благодаря на тези, които избавят човешки животи. Сама можах да усетя по какъв начин те се грижат за останалите, с помощта на работата им бяха избавени и доста мои другари. Те се погрижиха и за внучката ми. Моята щерка, която хвърча дружно с Елиза до болничното заведение им беше безпределно признателна за грижите и бързата реакция ", разкрива Камила, която има от предходния си брак с Андрю Паркър Боулс щерка Лаура и наследник Том.

Спасителната работа отказала да разяснява случая с дребната Елиза с претекст, че се касае за частния живот на пациентката и нейните родственици. Момиченцето, което е щерка на Лаура, бе шаферка на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън, предава Blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР