Ужасяващ клип потресе родители. На него се вижда мъж, движещ

...
Ужасяващ клип потресе родители. На него се вижда мъж, движещ
Коментари Харесай

Зловещо ВИДЕО: Родители погледнаха кадри на бебешката стая, докато спят! Гледката ги потресе!

Ужасяващ клип потресе родители. На него се вижда мъж, движещ се в фамилната им къща с фенер и влизащ в детската стая. Крадецът се взира в бебето известно време. Семейството е шокирано, че всичко това се случва, до момента в който те спят, без даже да подозират, написа DailyStar.   На фрагмента се вижда по какъв начин се промъква до леглото и се движи за миг. Навярно бебето се разсънва за малко и прави зрителен контакт с индивида, а след това отново заспива.

За благополучие мъжът не допира детето, само че все пак таткото на детето Тин Льо е мощно разгневен, виждайки, че крадецът влиза в стаята на пеленачето.

Семейството даже не подозирало, че някой е влезнал в дома им, до момента в който комшия не се свързал с тях, с цел да им каже, че преносимият компютър на Тин и куфарчето му са били изхвърлени в градината. Когато прегледало видеото, фамилията неотложно призовало полицията.

Инцидентът се случил преди известно време, само че страшното клипче неотдавна се появи в интернет, като потриса феновете.

" Това те кара да си мислиш, че нямаш визия какво се случва в личния ти дом, когато си задремал ", написа един от феновете.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР