Ужасяващ иннцидент е станал днес по обяд в Бяла Слатина,

...
Ужасяващ иннцидент е станал днес по обяд в Бяла Слатина,
Коментари Харесай

Само в BulNews! Жена помете дете в Бяла Слатина и избяга, спипаха я светкавично

Ужасяващ иннцидент е станал през днешния ден по обяд в Бяла Слатина, научи извънредно организация BulNews. Жена е блъснала дете на пешеходна пътека, след което избягала от местопроизшествието, без даже да се увери, че то е добре. 
За шокиращия случая описа свидетел на произшествието пред наш екип. По думите на мъжа, случаят е станал към 13 часа през днешния ден в региона на локалното учебно заведение „ Христо Ботев “. Третокласник от школото пресичал на пешеходна пътека, а мъжът, който таман бил оставил своето дете там, спрял да го изчака. 
Той обаче видял че лек автомобил „ Ауди “ идва отсреща и няма никакви изгледи да понижи скоростта си. Очевидецът надул клаксона в опит да предизвести детето или дамата, която карала на другата кола, само че безуспешно. „ Ауди “-то блъснало малчугана, след което лидерката даже не спряла, а отпрашила. 
В региона се събрали доста хора, които се стекли на помощ на детенцето, а други се пробвали да препречат пътя на колата дезертьор. Момчето било откарано в болничното заведение за обзор, а шофьорката за жалост съумяла да се измъкне. 
Цялата сцена се разиграла на метри от полицията, а се оказало и, че детето е наследник на еднообразен чиновник. За минути цялото районно ръководство било вдигнато под паника и почнало търсене на дамата. 
Малко по-късно тя е открита. Пред чиновниците на реда разказала, че се уплашила и по тази причина избягала. Написани са ѝ актове за ПТП-то и по тази причина, че избягала. 
За благополучие детето е добре. Въпреки че съгласно очевидци ударът бил много сериозен, то като по знамение се е разминало без пострадвания.  

*Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР