Ужасяващ и грозен си с тези татуировки, не ставаш за

...
Ужасяващ и грозен си с тези татуировки, не ставаш за
Коментари Харесай

Ето го най-грозния баща на 5 деца

Ужасяващ и противен си с тези татуировки, не ставаш за татко !

Това са най-честите обиди, които покритият с 240 татуировки татко на пет деца Ричард Хъф чува за себе си.
Американецът нашарва 85% от тялото, в това число и лицето си с най-разнообразни картинки, поради което е подложен на обществен тормоз и насмешки. Сред изображенията и надписите има имената на всичките деца, както и устните на една от дъщерите му. Въпреки всеобщото отрицание възнамерява в идващите 4 години да се покрие от глава до пети с мастило, тъй че да не остане милиметър чиста кожа, написа България Днес.

„ Това е част от себеизразяването “, изяснява Хъф за какво си го предизвиква. Мъжът споделя, че обидите и отвратените погледи са част от всекидневието му, само че най-вече го боли от това, че съучениците на хлапетата го считат за отблъскващ и заплашителен. Въпреки това дъщерите и синовете му, три от които са доведени, пазят външния му тип и не стопират да го хвалят какъв брой страховит баща е. На това мнение е и брачната половинка му, която първоначално също е, меко казано, скептично настроена към него и външния му тип, да не каже , че е била напряко отвратена. Всичко се трансформира, когато Марита опознава по-добре благия му темперамент.

„ Заедно сме към този момент от шест години и всички сме доста щастливи, което в действителност е единственото значимо за нас “, безапелационни са и двамата родители.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР