Ужасяващ 29-часов“ полет накара пътниците да се объркат, тъй като

...
Ужасяващ 29-часов“ полет накара пътниците да се объркат, тъй като
Коментари Харесай

Хората молят за полети без деца, докато детето крещи за цялото „29-часово“ пътуване

Ужасяващ „ 29-часов “ полет накара пасажерите да се объркат, защото смутено дете аргументи безпорядък на цялото пътешестване.

Летенето може да бъде изнервящо от време на време и да останете в тясна седалка или надалеч от хора, с които пътувате, може да направи нещата още по-неудобни.

Въпреки че не е елементарно да летите с деца, мъчно е да седите покрай крещящо или неспокойно дете. Сега един човек упорства, че би трябвало да има алтернатива за полети без деца след неговото ужасяващо пътешестване - и други са съгласни с него.

Хенри Бийзли, половината от основаното в Нова Зеландия музикално дуо Balu Brigada, трябваше да устоят това, което той разказа като „ 29-часов “ полет до Берлин чак от Нова Зеландия през 2022 година

Музикантът не удостовери от кое място е пътувал за толкоз дълъг полет, само че полетите от Нова Зеландия до Берлин лишават почти 31 часа, с две престой.

За страдание той беше сполетян от неприятен шанс, защото той беше наоколо до безмилостните писъци на смутено дете през цялото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР