Ужасни обиди, закани, от които може да ти се изправи

...
Ужасни обиди, закани, от които може да ти се изправи
Коментари Харесай

Смъртни заплахи за Андре Агаси от... сестра му

Ужасни обиди, закани, от които може да ти се изправи косата и смъртни закани. Това е повода 8-кратният първенец в шампионати от Големия шлем Андре Агаси да си назначи защита.

Адресант на заканите не е какъв да е, а... сестрата на някогашния тенисист. Рита и Андре са скарани от години. Преди дни тя употребила обществените мрежи, с цел да му изпрати известие: " Ужасно те ненавиждам! Надявам се да умреш! Ще гориш в пъкъла, а аз ще се дръзвам, до момента в който ти пищиш! "

Посланието на Рита идва дни преди церемонията по възобновяване на брачните обети на Агаси и брачната половинка му - носителката на 22 трофеи от Големия шлем Щефи Граф.

Причината за раздора сред най-малкия брат Агаси и най-голямата сестра (общо 4 деца в семейството) е отношението на Андре към племенника му Скайлър.

Рита е последната, шеста брачна половинка на един от най-хубавите тенисисти в средата на ХХ век - Панчо Гонзалес. Двамата се срещат, до момента в който някогашният номер 1 в света е треньор на девойка Агаси. Тя взема решение да избяга с него, макар бащините си заръки. В тенис средите се приказва, че Майк Агаси е подготвял опит за ликвидиране на нежелания си шурей.

Рита и Панчо имат един наследник Скайлър. 60-годишната му майка обаче се отхвърли обществено от него преди години, защото не одобряваше метода му на живот. Андре и Щефи Граф се притекоха на помощ и взеха под крилото племенника си. Те даже се пробваха да го сдобрят с майка му, само че тя не одобри жеста.

Снимка: Instagram

Близки на Агаси считат, че точно това е повода за експанзията на Рита.

Въпреки че звучи неуместно, Андре очевидно приема съществено заканите на сестра си и за събитието на 22 октомври е решил да ускори защитата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР