“Ужасна трагедия! Потресаващо! Хората са в шок, не могат да

...
“Ужасна трагедия! Потресаващо! Хората са в шок, не могат да
Коментари Харесай

Първо думи на кмета на Перник след като посети пострадалите при катастрофата край с. Микре

“Ужасна покруса! Потресаващо! Хората са в потрес, не могат да се осъзнаят! Плакаха, когато ме разпознаха “! Тези тежки думи изрече през сълзи кметът Вяра Церовска, откакто на място се срещна и беседва с потърпевшите и техните близки в ловешката болница, написа Zapernik.com.

Тя показа, че единствено трима остават в здравното заведение в Ловеч, останалите потърпевши перничани при нелепия пътно-транспортен случай са превозени в столицата.

“Зная цялостния лист на потърпевшите хора, ще проследявам положението им, държа непрекъсната връзка със здравните заведения и лекуващите лекари при потребност на подпомагане “, разяснява кметът.
Тя изрази съпричастността си към роднините и околните на потърпевшите и починалите при тежката злополука край село Микре.

Припомняме, че кметът Вяра Церовска разгласи 20-ти ноември 2017 година за ден на печал на територията на Община Перник в памет на починалите в тежката злополука. И анулира до вторник всички увеселителни мероприятия, тържества и радостни ритуали.

Тя показва дълбоките си съболезнования на фамилиите на починалите. Девет са жертвите от групата незрящи поданици на града, пътуващи в авариралия микробус край Ловеч.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР