Ужасна касапница е станала тази нощ в магазин от веригата

...
Ужасна касапница е станала тази нощ в магазин от веригата
Коментари Харесай

6 души бяха убити при масова стрелба в Уолмарт в САЩ

Ужасна кланица е станала тази нощ в магазин от веригата „ Уолмарт “ в Чесапийк, Вирджиния, Съединени американски щати. 6 души бяха убити при всеобща пукотевица във вторник, а стрелецът е погубен, оповестиха градските управляващи в сряда сутринта, написа OFFnews.

Така те опровергаха първичната информация за минимум 10 починали, обявена от полицията.

По-малко от час преди затварянето на магазина, към 22:12 ч, служители на реда са били ориентирани към магазина и намерили жертвите на мястото, заяви полицията, представена CNN.

Петима ранени са в болница.

Разследващите считат, че стрелецът е бил чиновник или някогашен чиновник на магазина. Той разкрил огън против други чиновници. Смята се, че в един миг той е насочил оръжието против себе си и се е прострелял.

Градските управляващи желаеха популацията да заобикаля региона на магазина по време на следствието. „ Нашите отзовали се първи чиновници са добре подготвени и готови да реагират. Моля, дайте им опция да го създадат “, приканват те посредством известие в Туитър.

„ Шокирани сме от това трагично събитие в нашия магазин в Чесапийк - пишат от „ Уолмарт “ в изказване. – Молим се за засегнатите, за общността и за нашите сътрудници. Работим в тясно съдействие с правоохранителните органи и сме фокусирани върху поддръжката на нашите сътрудници. “
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР