Ужасената Georgia Steel казва, че отвратителни заплахи след завръщането си

...
Ужасената Georgia Steel казва, че отвратителни заплахи след завръщането си
Коментари Харесай

Georgia Steel споделя ужасяващ брой „интензивни смъртни заплахи“ след ITV Love Island

Ужасената Georgia Steel споделя, че отвратителни закани след завръщането си от Южна Африка са я предиздвикали да се опасява да напусне къщата.

The Love Островската хубавица се отдръпва от обществените мрежи, тъй като към този момент не може да се оправи с жестокото тролене след още по-гадни известия. По време на сериала „ Всички звезди “ тя беше въвлечена в по този начин наречения любовен спор с Калъм Джоунс, 27, Тоби Аромоларан, 24, и Том Клеър, 24.

Джорджия и Тоби взеха решение да го пробват, откакто хванаха погледите си и двойката приключи на четвърто място, само че откогато се върнаха в риалити шоуто, нещата излязоха отвън надзор. Нейният екип в обществените медии беше редуциран до извикване на „ гнусни закани “ в платформите, когато тя беше във вилата и предишния месец и показа изказване в формалния си акаунт в Instagram от нейно име.

Сега тя приказва за контузията и сподели: „ Чувствах се като най-мразената жена в страната. Нямах визия, че ще бъде толкоз зле. Аз съм на 25 и желаех да срещна верния чов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР