“Ужасена съм. Последните месеци се случиха много страшни неща в

...
“Ужасена съм. Последните месеци се случиха много страшни неща в
Коментари Харесай

Бившата жена на Пепи Еврото: Той е написал писмото до Гешев! Взе ми детето, всички ги е страх от него

“Ужасена съм. Последните месеци се случиха доста страшни неща в тази страна и в доста от тях виждам почерка на някогашния ми брачен партньор. Може би би трябвало да вметна, че от година и 9 месеца не съм си виждала детето, защото той го отвлече и взех решение, че няма да се примиря. "

Това съобщи пред Антикорупционен фонд някогашната брачна половинка на Петър Петров - Еврото, Любена Павлова.

" От две години изпитвам доста мощни усложнения да си намеря юрист, който да поеме проблема с детето ми. На никой не му се занимава с него. Хората знаят какъв брой е замърсен и че не е добре с главата и не желаят да влизат в това, само че в последните месеци нещата ескалираха извънредно. Редовно през хора получавам закани от него. Отдавах го на нездравословните му привички, той има не един или два. Освен заканите, които получавах от самото начало, разгласява в интернет видеа, които са били част от нашия персонален живот. Видеа, които той е снимал и е имал, за да ме унижи, да ме смачка душевен, да ме изкара неприятен родител, или просто от проклетия, от изтощение ", описа тя.

Всички ги е боязън от него

" Такъв човек не е привикнал да му се отхвърля. Година и девет месеца не съм си виждала детето, макар правосъдното решение. Въпреки това, Петров реши, че е недостижим и че може всичко. Нямам разбиране къде живее, не знам къде ми е детето. Той е към този момент огромен, на 6 години. Не знам какво му изясняват. Сигурно, че съм умряла, че не го обичам... Не мога да си показва подобен болен мозък какво би родил. Ходих няколко пъти до къщата му, викайки и полиция, само че те споделят, че не могат да вземат отношение. В следствие разбирам, че ефирът на полицията е врял и кипял, чувайки къде отиват. Никой не желае да влиза в тази история. Всички ги е боязън от него ", безапелационна е тя.

Като няма доказателства, ще си ги донесем

" От няколко месеца вървят едни страхотии в тази страна. Първия промер беше ареста на мой прочут, който се случи тъй като Петров бе останал с усещането, че това момче ми е съкровен другар. Тони Иванов ми е само другар. Започна се с него. Първо го стопираха за някаква безумна история с полицейски лампи, радиостанции. От там се пробваха и политически да го извъртят, тъй като той е симпатизант на ПП-ДБ. Последните ужасяващи събитияв страната са типично в стила на Петров. Той има еднамного добра приказка: Като няма доказателства, ще си ги донесем ”.

" Това, което се случва с основния прокурор последните дни също ме потресе. Тази безочливост, тази смелост и безсрамие, защото прочетох писмото, което е изпратено до основния прокурор... Там имаше изрази, които Петров употребяваше по 5,6 пъти дневно. В това писмо аз зървам него. Няма вид да е писано от различен човек. Много добре познавам стила му. По този метод да вдигнеш ръка, да налетиш на основен прокурор... това приказва или за ментален срив или, че някой доста сериозен стои зад теб ", сподели Любена.

" Преди няколко дни разбрах, че съм бременна и вместо да се развеселявам,се ужасих от реакцията на Петров, когато научи за това. Ужасих се какво би направил на момчето, с което пребивавам, какво би направил на мене и страхът идва от тази ескалация в дързостта и наглостта му. Аз съм уверена, че той е индивидът, който е писал до основния прокурор. След като ти си кадърен на това, ти си кадърен на всичко ", съобщи тя.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР