Ужасен стрес е напът да повали Гала, довериха нейни познати.

...
Ужасен стрес е напът да повали Гала, довериха нейни познати.
Коментари Харесай

Три кошмара повалят Гала! Отдава се...

Ужасен стрес е напът да повали Гала, довериха нейни познати. Преди няколко дни я сполетяха три ужасни неща. Гримьорът с изострен език Валентин Кулагин се подигра и на нея, и на сътрудниците й от предаването " На кафе ". Самата Гала изпищя от смут, когато се претегли онлайн в предаването. А по-късно обществено призна, че влюбен в нея досадник я тормози с писаници. Тези три кошмара можели краткотрайно да я изкарат от релси.

Покрай новогодишните празници Гала наподобява е прекалила с похапването и вследствие на това наддала на килограми, достигайки рекордно тегло. Преди няколко дни водещата на утринното предаване " На кафе " по Нова телевизия извади в ефир кантарче и реши да се претегли, написа в. " Уикенд “.

Блондинката накара всички ко-водещи от нейния екип, измежду които са Юлиян Константинов, Кристина Патрашкова, Илиян Любомиров, Ева Веселинова и Андреа Банда-Банда да се претеглят, с цел да видят какъв брой са наддали след изобилните трапези по Коледа и Нова година.

Патрашкова отхвърли да стъпи на кантара, само че за разлика от нея Гала самонадеяно се качи. Резултатът обаче, се оказа фрапантен за тв водещата, която видя по какъв начин на екрана се появява цифрата 62.

Водещата не повярва на очите си и се качи наново. Тя очевидно се разстрои от тежестта си и се закани да стартира фрапантна диета, с цел да смъкна част от си тегло си, което нормално варирало сред 56 и 58 кг.

А преди броени дни, в персоналния си профил във Фейсбук гримьорът с изострен език Валентин Кулагин реши да разгласява коментар, в който подлага на критика освен Гала, само че и метода, по който е структурирано предаването, наблягайки на наличието му и методът, по който водещата и целия ѝ екип и го сервират на феновете. Гримьорът напомни един от последните огромни гафове, които водещата на утринното женско ток шоу направи в ефир.

" Абсурдните коментарни студия на Гала не престават да ме разсмиват със своята неинформираност, неправилност и незначителност. Това се случва, когато събереш кокошки от прът и въже в едно студио, и им дадеш поле за изява. Изключваме Патрашкова, макар че около сухото гори и мокрото. Тези тетки, като седнали пред блока, постоянно разясняват тематики, в които са невежи. Смешно си е до един миг, само че да приказваш небивалици в народен ефир може да бъде доста подвеждащо за огромни размери от хора. И в случай че нямат време да се приготвят съответно по тематиката, дано по-добре не я разискват ", написа Кулагин.

Освен това самата Гала призна, че я тормозят в обществената мрежа. Красивата водеща на " На кафе " разкри, че мъж с името Даниел Арабаджиев й написа от месеци и не я оставя намира. Блондинката реши да направи тези разкрития поради тематиката за неприятните момчета, която бе подхваната от ко-водещите в студиото й. Екранната фаворитка стартира да чете известията от фена си, като посочи, че всяко е от разнообразни дати:

" Сън не ме лови, отговори ми "

" Кога ще те пипна на голо? "

" Ех, обич моя, апелирам те, намерения си, дано се срещнем "

" Изгрева мога ли да видя в твоите очи? "

" Къде изчезна ти " - " Когато ме нямаше време на работа ", посочи Гала.

" Оставям ти номера си "

" Да, в никакъв случай не сме се виждали, само че нещо доста напира в мен, въпреки че признавам, имам си другарка "

Блондинката се отхвърли да чете и се обърна към фена си: " Спри да ми пишеш, Даниеле, няма да ти отговоря! ", съобщи строго тя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР