Ужасен инцидент, който е взел жертви. Има си специалисти, които

...
Ужасен инцидент, който е взел жертви. Има си специалисти, които
Коментари Харесай

Томислав Дончев за инцидента в Пирогов: По-скоро може да говорим за човешка грешка, която не е злонамерена

Ужасен случай, който е взел жертви. Има си експерти, които ще извършат нужните огледи и ще създадат нужните заключения. По-скоро може да приказваме за човешка неточност, която е не е злонамерена. Все отново още е доста рано да се вършат заключения. Искам да изкажа своята признателност на чиновниците на пожарната, на полицията и на медицинските служащи в "Пирогов ", които са реагирали оптимално съответно. Благодарение на техните дейности няма още починали. Сградата на "Пирогов " не е компроментирана и животът на всички останали пациенти е обезпечен.

Това сподели в утринния блок на БТВ вицепремиерът Томислав Дончев във връзка тежкия случай с двама починали в "Пирогов ". "Няма данни за починали българи в Албания. Всички би трябвало да проявим взаимност, тъй като това са естествени стихии и могат да се случат на всеки. Още през вчерашния ден декларирахме, че отпускаме 200 000 лв. помощ. Имаме подготвеност да изпратим и избавителни екипи, само че все още от Албания обявиха, че нямат потребност от такива екипи ", добави той за тежкото земетресение в Албания.

Взрив и пожар взеха две жертви в "Пирогов "

Вицепремиерът разяснява и тематиката за срещата сред Бойко Борисов и Доналд Тръмп. "Аз нямам обслужваш личен състав. Не мога да схвана тематиката дали съм бил с раница, кой е бил с куфар и всевъзможни такива неща. По-скоро това посрещане бе неофициално. Всичките публични събития бяха на другия ден. Резултатите от тази среща ще ги виждаме занапред. Когато приказваме за енергетика, това са големи планове и България занапред ще става основен състезател в разпространяването на газ. Има шансове АЕЦ "Белене " да се случи при допустимо най-хубавите условия. Фактът, че другата седмица ще ни посети американска комисия приказва за големия интерес от страна на Съединени американски щати към този план. Посещението ни не беше премия за закупуването на F-16. Кратък отговор - не. Едно такова посещаване се провежда и възнамерява няколко месеца. Няма никакво решение за създаване на заплашващо оборудване в Черно море. Във Варна ще има координационен център. Той няма да бъде опасност за нито един наш комшия. Дейността му ще е напълно отбранителна. Имаме гаранция, че президентът на Съединени американски щати ще работи съществено по тематиката за рухването на визите за български жители. Това също е дълъг развой и не очаквайте още другата седмица те да паднат. Доналд Тръмп получи публична покана да посети България ", разкри Дончев.

Защо дънките и куфарът на Каракачанов възбудиха обществените мрежи?
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР