Ужасът в Братислава, при който фенове на Левски бяха нападнати

...
Ужасът в Братислава, при който фенове на Левски бяха нападнати
Коментари Харесай

В Ружомберок забраниха алкохола след ексцесиите

Ужасът в Братислава, при който почитатели на Левски бяха нападнати от засада от почитатели на Краковия и Аякс, очевидно е предиздвикал локалните управляващи в Ружомберок да подхващат още по-драстични ограничения. Местният отбор среща през днешния ден "сините " в първия мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Още в дните преди дуела стана ясно, че съвсем целият запас на локалната полиция е зает с опазването на публичния ред. Сега управляващите са подхванали още една фрапантна мярка, като са забранили продажбата на алкохол в центъра на града и покрайнините на стадиона сред 14:00 и 19:00 часа локално време.

Това значи, че съвсем до края на първото полувреме на дуела, никой няма да може да се достави със спиртни питиета. Причината за тези крайни дейности от полицията е предстоящите сред 800 и 1000 почитатели на Левски, които ще бъдат без билети за дуела. Само 450 гостуващи последователи ще могат да влязат на стадиона.

"Имаме информация, че с изключение на тези 450 души, които ще влязат на стадиона с билети, от България се чакат други сред 800 и 1000 почитатели, които нямат пропуски. Те евентуално ще опитат да гледат дуела из заведенията или ще са по улиците, тъй че взехме решение да спрем продажбата на алкохол на избрани рискови места ", съобщи представителят на кметството в дребното градче Виктор Мидло.

Още през вчерашния ден стана ясно, че огромна част от локалните заведения и магазини са решили да не работят през днешния ден тъкмо поради обстоятелството, че се чака голяма агитка, която няма по какъв начин да влезе на стадиона. Градчето е с население от към 25 хиляди души.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР