Уж социалната БСП предаде своите избиратели, каза бившата социалистка„Уж социалната

...
Уж социалната БСП предаде своите избиратели, каза бившата социалистка„Уж социалната
Коментари Харесай

Манолова: Политиката на Нинова води до обедняване на българския гражданин

Уж обществената Българска социалистическа партия съобщи своите гласоподаватели, сподели някогашната социалистка
„ Уж обществената Българска социалистическа партия на Нинова съобщи своите гласоподаватели. Първите излъгани бяха пенсионерите от преизчислението на пенсиите. Това неточно отношение беше от огромните ѝ грехове. Национален осигурителен институт спести към 30 млн. месечно от това “, съобщи пред Нова Нюз Мая Манолова, ръководител на „ Изправи се.БГ “.

По думите ѝ всички пенсии би трябвало да бъдат преизчислени на база застрахователен приход през 2020 или 2021 година

„ Политиката на Нинова води до обедняване на българския жител. Заведохме над 100 каузи, тъй като Национален осигурителен институт не издаде един общ акт за преизчислението на пенсиите. Вече се явих на няколко каузи, чакам, че ще има арбитър, който ще приложи точния смисъл на закона и по този начин общественият министър и обединението ще получат гласовит пестник от българските пенсионери “, уточни тя.

И добави, че необлагаемият най-малко щеше да даде 70 лв. на най-нискодоходните работещи хора.

„ Сега земеделските производители са на прага на банкрут. Огромни обществени групи нямат свои хора в Народното събрание, които да пазят техните ползи “, сподели още Манолова.

Според нея има потребност от нов вид групировка, която да се пребори за страна, която се бори против неравенствата и бедността и не се грижи за партийния си хайлайф, а за елементарните хора. „ Така вършат партиите в ръководството “, разяснява тя.

Манолова предвижда избори още довечера.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР