Уж ме застреляха, а днес се събудих жив. Оказа се,

...
Уж ме застреляха, а днес се събудих жив. Оказа се,
Коментари Харесай

"Застреляха" Мангъров, той не знае: Днес се събудих жив

" Уж ме гръмнаха, а през днешния ден се разсъниха жив. Оказа се, че и на " ония свят " не мога да се отърва от телефона и обществените мрежи ", със смях сподели пред " България Днес " доцент Атанас Мангъров.

Коментарът му бе във връзка машинация, която взриви интернет пространството. Продавачи на подправени медикаменти погребаха известния имунолог.

Имитационен уебсайт на българска телевизия заяви, че Мангъров е бил убит в колата си. За благополучие " новината " се оказа на ниска цена трик за реклама на следващо менте против високо кръвно.

" България беше разтърсена от трагично събитие: лекарят Атанас Мангъров, прочут с откритите си рецензии към държавното управление и Министерството на здравеопазването, беше смъртоносно прострелян покрай личния си дом ", пишат продавачите на подправени добавки.

И прибавят, че Мангъров евентуално е прострелян, тъй като е желал да издаде, че има лекарство за проблем, който всяка година убива 250 000 души в България.

Следва измислено изявление с кардиолога и напоителна реклама, съгласно която всеки, закупил подправеното лекарство, за 7 дни ще се избави от 7 заболявания, написа " България през днешния ден ".

" По телефона разбрах, че са ме простреляли. Ощипах се и открих, че това е следващата машинация в интернет. Започнаха мои близки да ми звънят един през различен, а аз трябваше да ги убеждавам, че съм жив. Ситуацията е толкоз неуместна, че с подигравка им пусках по някоя смешка за отвъдното ", показа пред вестника Мангъров и добави:

" Най-често им споделям: " Спокойно, в отвъдното също ще можем да си споделяме, има интернет, само че диалозите са скъпи ".

Припомняме ви, че при започване на тази година уважаваният доцент още веднъж бе " рекламно лице ", без да желае, на лекарство за рак.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР