Уж авторитетни медии като по командва препечатват едновременно текст от

...
Уж авторитетни медии като по командва препечатват едновременно текст от
Коментари Харесай

Кой вкара медии в режим да цитират фалшиви новини за Борисов?

Уж авторитетни медии като по командва препечатват по едно и също време текст от уеб страницата за подправени вести Narod.bg

„ Истината за „ Барселонагейт “ и прането на 5 милиона евро ще излезе нескрито – съдът позволи да се вземе ДНК проба от дъщерята Ема на „ Мис Бикини “ Борислава Йовчева за да се откри дали бащата е Бойко Борисов, научи само Narod.bg от свои хора в Темида “.

„ Бомбастичната “ вест обиколи редица медии в четвъртък. Информацията, естествено е цялостна небивалица – тъкмо както и звучи самата концепция, че някой може да подреди да се вземе проба на дете, с цел да се търси кой е татко му по правосъден път. Първата „ алена лампичка “ за медиите би трябвало да е още напълно несъдържателното „ съдът “ вместо съответно посочен съд, който би взел сходно решение.

Наши източници обясниха, че въпросните изявления са неистини и юристът на Бойко Борисов ще ги опровергае в народен ефир още довечера.

„ Ако се окаже, че Ема не е щерка на водача на ГЕРБ, медиите заедно би трябвало да му се простим за тоновете мастило, изхабено по тематиката „ Барселонагейт “. Но, назад, в случай че се окаже, че щерката Ема е дете на Бойко Борисов, ще лъсне директна връзка на водача на ГЕРБ с незаконната скица, осъществена през две регистрирани в Барселона компании Numin Invest SL и Emma BGS SL, зад които стои някогашната манекенка Борислава Йовчева “, написа още Narod.bg, като ги цитират „ Труд “*, „ Филтър “, „ Евроком “ и други.

 

„ Труд “ по-късно изтриха статията*
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР