Уинона Райдър и Джони Деп се срещат за първи път

...
Уинона Райдър и Джони Деп се срещат за първи път
Коментари Харесай

Бил ли е агресивен Джони Деп към Уинона Райдър

Уинона Райдър и Джони Деп се срещат за първи път през 1989 година на премиерата на неин филм. Няколко месеца по-късно са към този момент двойка и едвам още пет месеца минават от този момент, преди да се сгодят. През юни 1993 година обаче всичко сред тях завършва. А в този момент Уинона за първи път приказва напълно намерено за тежкия интервал, който е претърпяла след раздялата.
 Уинона Райдър и присъединяване ѝ в новата фешън фотосесия за Marc Jacobs
Завръщането на Уинона Райдър в света на модата

Зашеметяваща нова фотосесия

В изявление за Harper`s BAZAAR тя разкрива повече детайлности за персоналния си живот, в това число и за моменти от него, които до момента не е коментирала.

Един от тях е точно раздялата ѝ с Деп и по-конкретно прочувственото ѝ положение след нея. Уинона съпоставя интервала тогава с тематиката на кино лентата ѝ " Луди години " - в него акцент е битката с психологичните проблеми.

И добавя, че се е обърнала към страховит терапевт, който я е посъветвал да си се показа в по-младата своя версия, като бъде по-мила към нея.

" Би ли се отнасяла към това момиче, както към себе си? " Спомням си, че се гледах и си споделях: " Това върша със себе си вътрешно. " Защото просто не се грижех за себе си ", признава Уинона.

Тя споделя още, че в никакъв случай до момента не е говорила за това. И че е доста персонална част от нея и за тези дни има особено място в сърцето си.

Причината за интервала ѝ на меланхолия в 90-те години обаче не е бил поради нападателно държание от страна на някогашния ѝ Джони Деп.

Актрисата и преди е казвала, че той в никакъв случай не я е насилвал по време на връзката им, напомнят от People.

А това се е коментирало още и около ограничаващата заповед към Деп, която Амбър Хърд си издейства още през 2016 година Наскоро съдът смъкна всички обвинявания към артиста.
 Джони Деп, Амбър Хърд и какво ще стане, в случай че актрисата не може да заплати компенсацията на артиста
Има ли задоволително пари Амбър Хърд, с цел да заплати на Джони Деп

И какво ще стане, в случай че няма

" Мога да приказвам от персоналния си опит, който беше доста по-различен от това, което се споделя. Той в никакъв случай, в никакъв случай не е бил подобен с мен. Никак нападателен, въобще, към мен. Познавам го само като доста добър, любящ, грижлив човек, който пази хората, които обича ", e споделяла Уинона в изявление пред Time.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР