Уиндзорите тръгва по бТВ КомедиОт този петък най-известната британска фамилия

...
Уиндзорите тръгва по бТВ КомедиОт този петък най-известната британска фамилия
Коментари Харесай

Гледаме нов сериал за британското кралско семейство

Уиндзорите потегля по бТВ Комеди

От този петък най-известната английска фамилия ще забавлява феновете на бТВ Комеди. Поредицата, проследяваща с неподражаемо възприятие за комизъм живота на членовете на кралското семейство, ще се излъчва всяка делнична вечер от 23ч. по два епизода. Известният английски комедиант Хари Енфийлд вдъхва живот на принц, а по-късно и крал Чарлз III – първороден наследник на Елизабет II и неин директен правоприемник.

 

Той трепетно чака кончината на своята майка, с цел да се възкачи на престола на Обединеното кралство и да поеме властта в свои ръце. Чарлз е доверчив, самовлюбен, прекомерно убеден в качествата си и податлив да има вяра в неуместни теории, без да има и разбиране за света отвън монархията. Възкачването му на трона е показано в специфичен епизод – Коронацията.

 

Хайдън Гуин пък влиза в ролята на Камила – втората брачна половинка на Чарлз, която от негова държанка се трансформира в кралица консорт на Обединеното кралство. Камила е пресъздадена като подла злодейка, решена да промени линията за унаследяване на престола в своя изгода, като в същото време цели и да почисти обществения си облик вследствие на узурпирането на позицията на принцеса Даяна.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР