Уилям Никълсън е бил само на 12 години, когато за

...
Уилям Никълсън е бил само на 12 години, когато за
Коментари Харесай

Малолетно момче гледало порно и експериментирало, повтаряйки видяното, със своя по-малка съученичка

Уилям Никълсън е бил единствено на 12 години, когато за първи път е гледал порно. Момчето толкоз доста се впечатлило,че две години по-късно, с цел да задоволи своето любознание, той почнал да опитва със своя съученичка от по-долен клас в учебното заведение си в Дарлингтън. В течение на няколко години Уилям показвал на момичето еротични филми, а по-късно се опитвал да повтори видяното, написа в. " Метро ".
Случващото се ставало в загадка до 2015 година, до момента в който момичето не разказало за изнасилванията на майка на своя другарка. В съда станало ясно, че под въздействието на филмите за възрастни Уилям все по-често почнал да бяга от часове, а по-късно изобщо престанал да върви на учебно заведение. Жертвата на изнасилванията разказала, че и сега я преследват кошмари от претърпяното.

" Когато това се случваше, аз се усещах доста объркана. Знаех, че това не е вярно, само че се опасявах да опиша за това на някой ", споделя жертвата.

Уилям, който към този момент е на 19 години, бе приет за отговорен в изнасилвания, опити за изнасилвания, две набези и подстрекаване на дете към секс активност. Той е наказан на шест години отнемане от независимост и е включен в листата на секс нарушителите. Освен това, на него му е неразрешено да има ненаблюдавани контакти с лица по-малки от 16 години. Ограничен му е и достъпа до интернет.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР