Уилям Дефо признава, че е бил силно изненадан, когато му

...
Уилям Дефо признава, че е бил силно изненадан, когато му
Коментари Харесай

Уилям Дефо в шок от съживяването на Зеления гоблин

Уилям Дефо признава, че е бил мощно сюрпризиран, когато му предложили да се завърне в ролята на Зеления гоблин в " Спайдърмен: Няма път към дома ".

66-годишната звезда се превъплъти в ролята на суперзлодея Норман Осбърн/Зеления гоблин в блокбъстъра и беше замаян, че му се дава късмет да се завърне във вселената на Спайдърмен след хипотетичната му гибел в истинската трилогия за Спайдърмен на Сам Рейми.

Той показа пред подкаста на Variety Awards Circuit: " Винаги е малко мъчно, когато умреш във филм да се завърнеш в някое от продълженията. Мислех, че съм завършил. Когато в началото ми споделиха: " Искаш ли да повториш ролята? Помислих си: " Наистина? Как ще стане това? ".

Дефо изясни: " Свикнал съм да работя по всевъзможни филми и от време на време те разполагат с такива запаси, че стартирам да им изпитвам завист. И в случай че хората не са откровени и в случай че не си имат вяра, това наподобява като голяма загуба и се усеща толкоз цинично ".

Запитан дали казусът с новия филм за Спайдърмен е подобен, той отговори: " Това са хора, които в действителност имат вяра в това, което вършат и се отдават на него по доста откровен метод. Не приказвам единствено за в действителност положителни артисти. Говоря за хората, които се занимават с резултатите, за операторския отдел - всички те са на доста високо равнище. А когато имаш ресурсите и опцията да направиш известен филм, всичко това е много привлекателно ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР