УИЛМИНГТЪН, Дел. (АП) — Президентът Джо Байдън иска американците да

...
УИЛМИНГТЪН, Дел. (АП) — Президентът Джо Байдън иска американците да
Коментари Харесай

Байдън ще посети църквата, където чернокожите са били убити, за да изложи изборните залози и опасностите от омраза

УИЛМИНГТЪН, Дел. (АП) — Президентът Джо Байдън желае американците да схванат изключителните залози на тазгодишните президентски избори, защото той ги вижда. Като част от това изпитание, той преразглежда някои от най-лошите контузии на нацията, с цел да подчертае какво може да се случи, когато се разреши на омразата да тлее.

В понеделник Байдън се насочва към Чарлстън, Южна Каролина, към църквата Mother Emanuel AME, мястото на расистко кръвопролитие през 2015 година, при което девет черни църковници бяха убити по време на проучване на Библията. Събитието идва след директна тирада на президента демократ в навечерието на годишнината от протеста на 6 януари 2021 година в Капитолия на Съединени американски щати, в която той укори някогашния президент Доналд Тръмп за „ възхваляване “, вместо за наказание на политическото принуждение.

Това е тъмен метод да се стартира президентска акция, изключително за човек, прочут с неизменимия си оптимизъм и вярата, че американските достижения са безгранични. Но неговите съветници и помощници в кампа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР