Уилиам Салиба планира завръщане в след края на сезона, макар

...
Уилиам Салиба планира завръщане в след края на сезона, макар
Коментари Харесай

Бранител грее за Марсилия, но вече мисли за завръщане в Арсенал

Уилиам Салиба възнамерява завръщане в след края на сезона, въпреки актуалният му тим – Олимпик Марсилия, да желае да го задържи за непрекъснато на „ Велодром “. Централният защитник играе чартърен при южняците от Франция през този сезон, а в последните дни се появиха спекулации, че „ ОМ “ може да остави Салиба в състава си, в случай че отборът се класира за Шампионска лига през сезон 22/23.
Салиба дотук има 20 старта в Лига 1 за марсилци и е основен футболист в стартовия състав на треньора Хорхе Сампаоли. Според лондонски издания обаче някогашният футболист на Сент Етиен желае да се завърне назад в Арсенал и да се потвърди в състава на „ артилеристите “, които заплатиха сериозна сума на предходния му тим, с цел да имат правата му.
Микел Артета също възнамерява да интегрира Салиба в състава си през новия сезон, откакто Пабло Мари и Калъм Чембърс по всичко проличава, че ще изоставен северен Лондон идното лято.
Откакто дойде в столицата на Англия, Салиба записа мачове единствено за юношите на „ топчиите “, а договорът му с Арсенал изтича през 2024-а година.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР