Уилфред Заха, който е сред водещите играчи в Кристъл Палас,

...
Уилфред Заха, който е сред водещите играчи в Кристъл Палас,
Коментари Харесай

Заха: В Манчестър Юнайтед воювах сам, живеех в ад!

Уилфред Заха, който е измежду водещите играчи в Кристъл Палас, направи интерсно изявление по отношение на раздялата с Манчестър Юнайтед, където бе притеглен по гледище на Сър Алекс Фъргюсън.

" Имаше клюки, че съм преспал с дъщерята на Дейвид Мойс, а никой от клуба не си направи труда да опровергае тези неистини. Наложи се самичък да водя война против своите демони, тъй като знаех, че няма грам истина в тези истории. Трябваше да се оправя с това на 19 години - да пребивавам самичък в Манчестър, без да съм покрай някой прочут, тъй като клубът ми уточни къде да пребивавам. Не ми осигуриха и кола, както вършат за всички други играчи. Просто нищо! Живеех самичък в този пъкъл, надалеч от фамилията си и си мислех: " Ако това не ме направи по-силен, кое би могло? ", съобщи Заха.

" Когато играех в Юнайтед разполагах с пари, само че бях толкоз сломен и депресиран. Хората си мислят, че парите трансформират радикално живота ти, тъй като към този момент имаш и популярност, по тази причина стопират да се отнасят с теб по същия метод ", добави футболистът.

 Официално: Кристъл Палас задържа Уилфред Заха до 2023 година
Официално: Кристъл Палас задържа Уилфред Заха до 2023 година

Нападателят ще получава по 130 000 паунда седмично
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР