Уилфред и Айриш Майлс от Канък, Стафордшър, са женени от

...
Уилфред и Айриш Майлс от Канък, Стафордшър, са женени от
Коментари Харесай

Вечната любов съществува

Уилфред и Айриш Майлс от Канък, Стафордшър, са женени от 70 години. Срещнали се на танци в края на 40-те години на предишния век и се влюбили от пръв взор. Оженили се на 10 март 1951 година Сега щастливата двойка има две деца - на 61 и 57 години и шест внуци. 94-годишният Уилфред обича да се майтапи, че се „ развежда " с Айриш (89 г.), само че двойката е влюбена и през днешния ден, както постоянно е била. Изданието Daily Mail споделя за препоръките, които дават двамата неразделни сътрудници.
В деня на 70-годишнината от сватбата си, Уилфред и Айриш поличили приветствена депеша от кралицата. На въпроса каква е тайната на дългия и благополучен брак, 94-годишният Уилф дава отговор: „ Просто прави каквото ти се споделя ".
Уилф споделя за първата им среща:„ Мислех си, че тя е страхотна мацка. Поканих я на танц и тя, несъмнено, се съгласи. Оттогава е неразделно до мен и не ме оставя на мира нито за минута. "  
Женят се в локалната черква, празненството след церемонията е в малко кафене. Айриш, която работила като шивачка, си направила сама роклята от коприна и сатен. Меденият месец бил в Честър.Смеейки се, двойката не може да си спомни онази единствена рецепта за прелестен 70-годишен брак. Но са единомислещи, че са се влюбили в първия момент, в който очите им се срещнали. 

Уилф, се майтапи, че се е научил да прави „ както ти се споделя " през всичките тези години. Айриш споделя, че го обича, даже когато той демонстрира капризите си. В онази паметна вечер на дансинга тя си мислила: „ О, да, той е. Това е мъжът за мен. И в никакъв случай не съм желала някой различен. Обичах го през всичките тези години. "
Според Уилф, в случай че двамата сътрудници са на друго мнение по някой въпрос, просто би трябвало да се одобри максимата, че всеки е друг и съпрузите в никакъв случай не би трябвало да вземат със себе си в леглото проблемите от деня. Според него, това е най-важният съвет, който може да се даде от старите на младите: в никакъв случай спор и сръдня в леглото.  Айриш е съгласна с него: „ Трябва да даваш доста и с обич. Имайте доста самообладание един към различен, работете дружно и бъдете един до различен. "

През годините фамилията се радвало на пътешествия и шумни фамилни празници вкъщи и по заведения за хранене. Работили един до друг в фамилни бизнес планове, един от който е верига от няколко магазина. Уилф признава, че у дома командва дамата. Той оказва помощ - мие чиниите, оправя леглото. Прави каквото тя му каже. 
Според сина им Роберт: „ Те не са типичната двойка за тази възраст, може към този момент съвсем да не чуват, само че и двамата са все по този начин бодри и витални. Забележителното е, че се разсмиват един различен. Те са брилянтни, само че непрекъснато се оплакват един от различен. Татко постоянно споделя на смешка „ Стига ми, разделям се с нея ", само че те щяха да бъдат изгубени един без различен. "
Снимки на щастливите влюбени от 70 година можете да разгледате тук. В книгата на върховете Гинес, най-възрастната двойка женени хора са семейство от Еквадор, чийто брак е на 79 години.  
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР