Уил Смит все пак подаде оставка от органа, който присъжда

...
Уил Смит все пак подаде оставка от органа, който присъжда
Коментари Харесай

Уил Смит все пак подаде оставка заради шамара

Уил Смит въпреки всичко подаде оставка от органа, който присъжда оскарите, пет дни откакто удари пестник на комика Крис Рок по време на церемонията за връчване на премиите. Актьорът показа, че дейностите му засенчиха най-бляскавата нощ в Холивуд и са " шокиращи, мъчителни и непростими ".

" Напускам участието си в Академията за кино изкуства и науки и ще приема всички по-нататъшни последствия, които бордът сметне за подобаващи ", съобщи кинозвездата. И добави: " Списъкът с тези, които съм наранил, е дълъг и включва Крис, неговото семейство, доста от моите скъпи другари и близки, всички присъстващи в залата, както и международната аудитория, която е гледала церемонията вкъщи. Предадох доверието на Академията. Лиших други номинирани и спечелили от опцията да честват и да бъдат прославени поради изключителната си работа. Сърцето ми е съкрушено. "

Присъстващите на церемонията в " Долби тиатър " гледаха шокирани по какъв начин Смит се качва на сцената и удря Рок в лицето, откакто комикът се пошегува с болната му брачна половинка. Джейда Пинкет Смит има плешивост - положение, което води до косопад. След шамара Смит се върна на мястото си и продължи да крещи нецензурни думи против Рок. Комикът пък получи поддръжката на публиката за това, че е запазил самообладание след шамара. Именно професионализмът на Крис Рок е разрешил шоуто да продължи. Половин час след случката Смит бе почетен с " Оскар " за най-хубав артист за ролята си в спортния биографичен филм " Методът Уилямс ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР