Уил Смит вероятно ще се завърне в Аладин 2 като

...
Уил Смит вероятно ще се завърне в Аладин 2 като
Коментари Харесай

Уил Смит вероятно ще се завърне в Аладин 2

Уил Смит евентуално ще се завърне в " Аладин 2 " като джина, изпълняващ стремежи, оповестяват американски медии. Към него ще обаче ще се причислят още джинове, които ще бъдат пресъздадени от други известни артисти.

Първият игрален филм " Аладин " стартира с джина на Уил Смит, който споделя на децата си едноименната приказна история, въпреки че в края разбираме, че джинът е освободен от лампата и към този момент е човек.

Засега е известно, че режисьорът Гай Ричи се завръща, с цел да режисира Уил Смит и " Аладин 2 " и евентуално има много хрумвания за новия сюжет. Историята на Аладин към този момент беше задоволително изменена в първия филм и сподели на феновете по какъв начин джинът се влюбва, става човек и има семейство. Първият филм завоюва над 1 милиарда $ в международния бокс офис, пише .

Това евентуално ще е и една от първите огромни функции за Уил Смит, който си навлече неодобрението на Холивуд, откакто шамароса водещия на Оскарите през 2022 година Крис Рок. Причината - неуместна смешка на водещия със брачната половинка на Смит. Същата вечер артистът взе и статуетка за ролята си във кино лентата " Методът Уилямс ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР