Уил Смит публикува изявление в своя Instagram профил, с което

...
Уил Смит публикува изявление в своя Instagram профил, с което
Коментари Харесай

Уил Смит се извини на Крис Рок, а продажбите за шоуто на комика скочиха

Уил Смит разгласява изказване в своя Instagram профил, с което се извини за държанието си в нощта на Оскарите.

„ Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително. Поведението ми на снощните награди „ Оскар “ беше недопустимо и непростимо. Шегите за моя сметка са част от работата, само че шегата за здравословното положение на Джейда беше прекомерно тежка за мен и реагирах прочувствено “, написа Смит.

„ Бих желал обществено да ти се извиня, Крис. Преминах границата и сгреших. Засрамен съм и дейностите ми не бяха показателни за мъжа, който желая да бъда. В свят на обич и добрина няма място за принуждение. ”
 Уил Смит, Крис Рок и оня миг от „ Оскар “-ите, за който всички приказват  Уил Смит, Крис Рок и оня миг от „ Оскар “-ите, за който всички приказват  Уил Смит, Крис Рок и оня миг от „ Оскар “-ите, за който всички приказват  Уил Смит, Крис Рок и оня миг от „ Оскар “-ите, за който всички приказват
53-годишният артист, който тази година завоюва „ Оскар “, продължава с думите: „ Бих желал също да се извиня на Академията, продуцентите на шоуто, всички присъстващи и всички, които гледат по света. Бих желал да се извиня на семейство Уилямс и фамилията на крал Ричард. Дълбоко скърбя, че държанието ми е засенчило това, което другояче беше прелестен опит за всички нас. Работя върху това. ”

На церемонията по връчването на Оскарите в неделя Уил Смит излезе на сцената след смешка на Крис Рок по адрес на брачната половинка му Джейда Пинкет Смит и удари комика в лицето. Повече вижте.

Ричард Уилямс , за чийто облик Смит завоюва премията на Академията за Най-добър артист в основна роля, също разяснява обстановката. „ Не знаем всички детайлности за случилото се “ , споделя 80-годишният татко на Винъс и Серина Уилямс за. „ Но ние не утвърждаваме някой да удря различен, в случай че не е при самоотбрана. “

Драматичният миг въпреки всичко докара по изгода за 57-годишния комедиант Крис Рок. предава, че ползата към шоуто на Рок онлайн е скочил, като съгласно уеб страницата TickPick продадените билети за една нощ са повече на брой в сравнение с всички закупени през последния месец . Търговците настояват още, че цените на билетите са се повишили от неделя вечер насам, скачайки от най-малко $46 за билет на 18 март до най-малко $341.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР