Уил Смит обяви, че се оттегля от американската Академия за

...
Уил Смит обяви, че се оттегля от американската Академия за
Коментари Харесай

Уил Смит напуска Филмовата академия на САЩ заради шамара на Крис Рок

Уил Смит разгласи, че се отдръпва от американската Академия за кинемотографски изкуства и науки след абсурда с Крис Рок, оповестиха международните организации.

На церемонията в неделя по връчването на премиите " Оскар " - най-престижните в света на " седмото изкуство " - артистът удари в лицето водещия, който си разреши груба смешка със брачната половинка му. Малко по-късно Уил Смит получи статуетката за най-хубав артист за ролята си във кино лентата “Методът Уилямс “.

" Не оправдах доверието на академията. Излизам от (нейния) състав и съм подготвен да понеса всяко наказване, което управителният (й) съвет реши за подходящо ", сподели 53-годишният артист в изказване, представено първо от списание " Върайъти ".

“Списъкът с тези, които съм наранил, е дълъг и включва Крис, неговото семейство, доста от моите скъпи другари и близки, всички присъстващи в залата, както и международната аудитория, която е гледала церемонията вкъщи “, сподели Смит.

На церемонията в Лос Анджелис Уил Смит удари пестник на Крис Рок онлайн по малкия екран, откакто комикът си разреши от сцената да се пошегува с късо подстриганата поради болест коса на брачната половинка му Джейда Пинкет Смит.

По-малко от час след случая артистът получи " Оскар ".

След случая Академията персонално сервира извинения на Крис Рок и на публиката. От известието стана ясно, че Уил Смит е бил помолен да напусне залата на спектакъл " Долби ", където се организира церемонията, само че той отказал да го направи.

Академията образува дисциплинарно произвеждане против артиста. За 18 април бе планувано съвещание на нейния директорски съвет за разискване какви дейности да бъдат подхванати против Уил Смит.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР