Уил Смит наруши дългото мълчание след забраната му да участва

...
Уил Смит наруши дългото мълчание след забраната му да участва
Коментари Харесай

Уил Смит наруши дългото мълчание

Уил Смит наруши дългото безмълвие след възбраната му да взе участие в церемонията по връчването на Оскарите.

Актьорът, който изгуби хладнокръвие по време на миналогодишната гала по връчването на премиите, удари пестник на сцената на комика и водещ Крис Рок, който се подигра със здравословното положение на брачната половинка му Джада Пинкет Смит.

На фона на това артистът се обърна към почитателите си с молба да гледат новия му филм " Еманципация " и да поддържат " огромното изкуство “.

" Със сигурност последните няколко месеца бяха сложни. Просто се надявам, че тези грандиозни актьори, които се събраха в този план, няма да бъдат осъдени поради няколко ужасяващи момента на недискретност от моя страна ", сподели той. " Мисля, че работата, която режисьорът Антоан Фукуа е приключил, и всички актьори, участващи в този филм, както и значимостта на историята, би трябвало да надделеят над тези усеща. "

Премиерата на " Еманципация " по кината е планувана за 2 декември.

54-годишният артист се появи в понеделник вечерта в епизода на " The Daily Show with Trevor Noah ", където разкри, че след нощта на шамара в него е имало " гняв ".

Той също по този начин добави, че когато се е прибрал у дома след церемонията, го е чакал деветгодишният му племенник, който е видял шамара и го е попитал: " Защо удари този човек, чичо Уил? “

Смит разкри едно от " най-големите неща ", които е научил през последните няколко месеца.

" Това, че трябваше да си простя за това, че съм човек, нали разбирате “, сподели Смит. " Винаги съм желал да бъда Супермен. Винаги съм желал да избавям девойки в неволя. Трябваше да се смиря и да осъзная, че съм човек с дефекти “, приключи Смит.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР