Уил Смит направи изповед за шока, който той е изпитал,

...
Уил Смит направи изповед за шока, който той е изпитал,
Коментари Харесай

Уил Смит е в ужас, узна че е болен от най-коварната болест!

Уил Смит направи изповед за шока, който той е изпитал, когато лекари му споделили, че има предраков полип след рутинна колоноскопия.

51-годишният артист и артист е решил да се подложи на процедурата, тъй като на всички мъже, навършили 50 години се предлага да се подлагат на колоноскопия постоянно.

 African Americans are more likely to develop colon tumors on their right side, which tend to be more malignant. African Americans are also more often diagnosed younger and at a later stage

При това артистът е снимал прекарването и го е качил в YouTube, тъй като считал, че ще е занимателно.

Веселбата обаче бързо се трансформирала в потрес и смут, когато той се събудил и научил доста неприятна вест - на него му бил открит полип, който имал капацитета да се трансформира в рак на дебелото черво.
Говорейки пред водещата Елън Дедженеръс, Смит признава, че е бил в смут дни наред.

 Will Smith appeared on The Ellen Show to talk about his colonoscopy

"Мислех си, че е занимателно, че ще го пусна в мрежата, знаете по какъв начин е. Затова се подложих, снимах го. И споделям: Настана време, в този момент ще го създадем - дай да заснемем финалното парче, в което лекарят ми споделя всичко ", споделя Смит.

 Smith, pictured meeting his doctor, said he was shocked when the test revealed a precancerous polyp

Тогава обаче лекарят му споделя, че са отстранили рисковия полип.

"Тогава аз... ами това не е смешно. Изведнъж всичко стана доста действително, нали знаете? Добре, че са го махнали ", разкрива още Уил.

Случаите на рак на дебелото черво стават все по-чести по света, като ранните признаци се засичат мъчно.

Лекарите могат да виждат рака в червото преди да се е формирал, само че за това пациентите би трябвало да се подлагат на колоноскопия.

В случай, че полипите бъдат засечени рано, пациентите имат доста по-голям късмет да заловен заболяването още преди да се е развила.

Говорейки още пред Дедженеръс, Смит призна, че диагнозата е била като "сигнал за пробуждане ".

"Много е значимо към тези медицински въпроси човек да се отнася доста съществено. Казвам ви, прегледайте се! При мен го хванаха рано. Всичко свърши ", прибавя известният артист.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР