Уил Смит и Джейда Пинкет Смит може да имат един

...
Уил Смит и Джейда Пинкет Смит може да имат един
Коментари Харесай

Звездна раздяла? Прогнозират, че ще бъде една от най-грозните

Уил Смит и Джейда Пинкет Смит може да имат един от най-грозните разводи в историята на шоубизнеса на фона на възходящото напрежение след спорното държание на артиста на Оскарите. Все повече се шушука за наближаваща звездна раздяла.

Медии настояват, че холивудският артист съвсем не приказва със брачната половинка си, а напрежението посред им е на високо ниво след шамара на церемонията по връчване на премиите " Оскар “, разкри вътрешен човек, непосредствен до двойката.

" От абсурда на церемонията напрежението сред двамата е осезаемо. Той има проблеми от години, само че в този момент съвсем не приказват. Ако се разделят, Уил има положение от 350 милиона $, от които Джейда ще има право на половината съгласно закона на Калифорния. Това може да е един от най-грозните разводи в историята на шоубизнеса и да продължи по-дълго от развода на Анджелина и Брад. Уил явно не желае това, само че сега има доста неща за превъзмогване “.

Уил Смит удари Крис Рок пред милиони фенове, когато комикът се пошегува със брачната половинка на Смит. По-късно артистът се извини за абсурда.  " Шегите за моя сметка са част от работата, само че шегата за здравето на брачната половинка беше прекомерно тежка за мен и реагирах прочувствено “, сподели по-късно артистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР