Уил Смит и Джада Пинкет-Смит са били забелязани заедно за

...
Уил Смит и Джада Пинкет-Смит са били забелязани заедно за
Коментари Харесай

След шамара: Уил и Джейда за първи път заедно на публично място

Уил Смит и Джада Пинкет-Смит са били видяни дружно за първи път след шамара и абсурда, който се развихри на церемонията по раздаването на Оскарите. 

Миналият месец, във видео артистът съобщи, че брачната половинка му не му е споделила " да направи нещо ", преди той да удари Крис Рок на сцената на премиите. Инцидентът се случи през март. Оттогава двамата не са посещавали дружно събития или други обществени интензивности. 

Пет месеца след шамара, за който целия свят заприказва, двамата са се насладили на следобедна среща в Nobu Malibu.  

Двамата са изглеждали в положително въодушевление. Не са се държали за ръце, само че Джейда го е държала за колана. Брадясалият Уил даже е посочил знака за мир с пръстите си на един от почитателите му.

Уил Смит зашлеви Крис Рок на церемонията по разпределяне на Оскарите, откакто той се пошегува със брачната половинка му, напомня Ladyzone.

 

" Джейда, обичам те. Редник Джейн... Нямам самообладание да те видя " - беше провокотивната му имитация.

53-годишният Смит се засмя от мястото си, само че когато излезе на сцената, удари 57-годишния Рок по лицето. Съпругата му не реагира на шегата.

Източници на списание " Heat “ оповестиха, че връзките сред съпрузите внезапно са захладнели след случая. Вместо да заздрави връзките им, противоречивата кавалерска постъпка наподобява е раздалечила още повече Уил и Джейда.

Още преди церемонията се говореше, че двойката е в обтегнати връзки. 

" Ако решат да се разведат, ще би трябвало да си поделят благосъстоянието от 300 млн. на Уил, половината от което принадлежи на Джейда съгласно законите на Калифорния “ - разяснява изданието. Според тях това ще е тежък бракоразвод, по-сложен даже от този на Анджелина Джоли и Брад Пит. 

Джейда и Уил Смит подписаха брак през 1997 година Те имат наследник на име Джейдън и щерка на име Уилоу, които се родиха надлежно през 1998 година и 2000 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР