Уил Бест на шега изпусна истинската причина, поради която престоят

...
Уил Бест на шега изпусна истинската причина, поради която престоят
Коментари Харесай

Уил Бест най-накрая разкри истинската причина, поради която престоят на Шарън Озбърн в къщата на CBB беше толкова кратък

Уил Бест на смешка изпусна същинската причина, заради която престоят на Шарън Озбърн в къщата на Celebrity Big Brother беше толкоз къс и сладостен.

Шарън, която се завърна във външния свят във вторник вечерта, в никакъв случай не е била публично съквартирантка - вместо това е показана като специфична квартирантка от секундата, в която влезе в известната къща по-рано този месец, като звездата даже я получи имат специфични жилищни пространства надалеч от Съквартирантите.

Смята се, че истинската риалити звезда си е осигурила голяма заплата от £500 000 за едноседмичния си престой в къщата, с някогашния арбитър на X Factor преди този момент потвърждавайки, че не може да прекарва прекалено много време надалеч от брачна половинка си Ози Озбърн като причина за късия й престой.

Но водещият на Celebrity Big Brother Уил в този момент разкри повода за ранното овакантяване на Шарън измежду почитателите на демонстрират, умолявайки ITV да създадат каквото могат, с цел да върнат Шарън назад в къщата. Снощи Уил загатна на смешка по вр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР