Уикендът идва с много романтични изненади за доста от вас.

...
Уикендът идва с много романтични изненади за доста от вас.
Коментари Харесай

Любовни късметчета за уикенда - 24 и 25 октомври

Уикендът идва с доста сантиментални изненади за много от вас. Какво по-хубаво от студеното време през октомври, прекарано с обичан човек или ново запознанство, което ще ви донесе доста благополучие!
Намислете си число от 1 до 15 и вижте какво късметче се крие а уикенда.
 6 аргументи за какво някои дълги връзки НЕ стигат до женитба 6 аргументи за какво някои дълги връзки НЕ стигат до женитба
Всички ние имаме в обкръжението си двойки, които са дружно 6-8 години, само че постоянно са единствено гаджета и по този начин и не ги виждаме сгодени, нито п...
1. Ще получите ненадейно позвъняване от остаряла обич, която ще изиска среща с вас сякаш, с цел да си поговорите за нещо значимо. Истината е, че ще желае да се върне при вас, само че от вас зависи дали сте подготвени за тази крачка.
2. Обичате ли красивите цветя? Ще получите страховит букет от скришен почитател, който ще ви се разкрие при започване на ноември.
3. Много сантиментална среща на свещи ви чака вкъщи. Някой ще ви сготви нещо вкусно и ще има забавно продължение по-късно...
4. Хубав СМС ще ви разсъни по средата на нощта и няма да ви остави да спите от неспокойствие чак до сутринта.
5. Ново запознанство може да се трансформира в нова и вълнуваща връзка. Очаквайте хубавата среща на място, на което сте поканени този уикенд.
 Сродната душа на всяка от 12-те зодии Сродната душа на всяка от 12-те зодии
Всяка зодия има потребност от тъкмо избран вид човек, който да ги добавя и да им дава това, от което имат потребност. Различните зодии постоянно...
6. Ще решите да се обадите на остаряла ваша обич, просто с цел да чуете какво ново има в живота на този човек. Обаждането обаче ще има продължение... очаквайте какво ще бъде то!
7. Много прекрасен дребен жест във формата на подаръче ще ви зарадва и ще ви накара да погледнете на някой с други очи.
8. Незабравима нощ ви чака този уикенд с нов човек, на ново място и с нови страсти.
9. Ще отидете на сантиментално пътешестване с обичания си човек, на което може да получите предложение за брак. Очаквайте!
10. Ново запознанство ще ви даде нови сили и ще върне вярата ви в любовта.
 6-те двойки ЗОДИИ, които са основани един за различен 6-те двойки ЗОДИИ, които са основани един за различен
В любовта има съвършени комбинации, които просто си пасват доста добре, схващат се отлично и имат общи цели и визии за живота. Това...
11. Много хубава среща на кафе ще се окаже съдбоносна за вас и индивидът, с който ще разговаряте. Ще откриете, че имате доста общи неща между тях.
12. Не мислете, че любовта ви е не запомнила – тя просто чака най-правилният миг, с цел да се появи. Очаквайте доста любопитна среща, от която нещо ще ви трепне... и то доста мощно!
13. Има хора, които идват в живота и остават там вечно, даже да сте краткотрайно разграничени. Очаквайте някой, който ще се завърне в живота ви и може би ще започнете всичко изначало. И този път ще е доста по-хубаво.
14. Нали не вярвате, че любовта може да ви подмине? Очаква ви доста сантиментална среща с доста забавен нов човек.
15. Някой ще ви поглези доста този уикенд – ще ви направи вечеря, ще ви сипе чаша вино и ще си говорите до сутринта. Ще бъде доста вълнуващо и същинско.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР