Уикендът е предназначен за отмора и приятни занимания, но във

...
Уикендът е предназначен за отмора и приятни занимания, но във
Коментари Харесай

Хората лъжат за почивките си в социалните мрежи

Уикендът е предопределен за почивка и приятни занимания, само че във времето, когато огромна част от живота е пренесен в обществени мрежи като Facebook, Туитър и Инстаграм, хората не се свенят да лъжат за това по какъв начин са прекарали почивните си дни.

Това се прави, с цел да наподобяват по-интересни в очите на останалите, написа Vesti.bg, базирайки се на резултатите от изследване, направено във Англия от уеб страницата за туристически предложения Lastminute.com.

Допитването разкрива, че една пета от потребителите на обществени мрежи си съчиняват истории за уикенда, с цел да наподобяват по-интересни, и даже не се свенят да ги поддържат със снимков материал.

Същият % хора се оказват толкоз отегчени през почивните дни, че си измислят завършения, за които да описват, когато отидат на работа в понеделник. Най-наглите стигат до там, че свеждат детайлностите за " невероятния си уикенд " до знанието на всеки един от сътрудниците си.

Три % от интервюираните признават, че са се вживявали дотам в съчинените си прекарвания, че са слагали подправен загар в неделната вечер, с цел да могат на идната заран в службата да се хвалят със слънчевите си прекарвания през уикенда.

Анкетата демонстрира още, че близо една четвърт от британците споделят най-малко пет изявления в обществените мрежи през почивните дни, а 7% разгласяват 10 или повече постове.

Десет % от интервюираните лъжат, че сътрудниците им са ги изненадали с сантиментален уикенд. Четиридесет % от участниците в допитването не крият, че си съчиняват истории просто тъй като уикендите им са непълноценни. Същият % интервюирани не желаят останалите консуматори да ги мислят за скучни.

Проучването разкрива също, че сред петък и неделя доста британци прекарват повече време в обществените мрежи, в сравнение с по заведения или отдадени на интимни милувки. Чуждите прекарвания през уикенда будят злоба измежду един на всеки петима консуматори на обществените мрежи, главно измежду дамите.

Младите на възраст сред 18 и 24 години са най-склонни да изопачават истината по отношение на това по какъв начин са прекарали уикенда.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР